Vijfhart

Vijfhart helpt IT-professionals en IT-eindgebruikers groeien met dé best passende leeroplossing. Door de groei van hun kennis en vaardigheden blinken zij uit in hun vakgebied. En helpen wij de maatschappij slimmer te maken. Al sinds 1984 dragen wij bij aan de digitale transformatie van onze samenleving en groeiden wij uit tot de IT-opleider met de beste service van Nederland. En steeds meer klanten weten dat wij dé Java opleider van Nederland zijn.

Samen groeien zit in de genen van ons familiebedrijf. In de afgelopen dertig jaar hebben we alle stormen in de soms onstuimige markt voor IT-opleidingen glansrijk doorstaan. De laatste jaren groeien we gestaag met onze klanten mee. 2016 was weer een recordjaar, maar ook bijzonder voor Vijfhart door een wisseling van de wacht. Oprichter Eef Janssen gaf het stokje door aan zijn oudste zoon Bastiaan. De ambitie blijft hetzelfde: de beste en grootste IT-opleider van Nederland zijn. Als kennisleverancier leiden wij onze klanten naar groei. Dat is een mooie, maar ook verantwoordelijke rol. Wij zien het als onze plicht dit goed te doen en ons hiernaar te gedragen. Daarom staat het belang van onze klanten voorop.

De vijf kernwaarden van Vijfhart:

Delen – Het delen van onze kennis is het belangrijkste dat we doen. Maar we houden je ook op de hoogte met informatie over marktontwikkelingen, nieuwe cursussen, ervaringen van andere klanten. En feedback stellen we altijd op prijs.

Vertrouwen – Beloftes en afspraken komen we na. Wij willen klanten die meer dan tevreden zijn. Wij worden blij van wederzijds vertrouwen en krijgen energie van de wetenschap dat we klanten écht helpen.

Aandacht – Bij ons ben je nooit een nummer. Wij werken niet met ingewikkelde belmenu’s of antwoordapparaten. Persoonlijk contact heeft altijd onze voorkeur. Van het eerste contact met je persoonlijke accountmanager tot je laatste les bij onze uitstekende docenten. En ook daarna blijf je lid van onze familie. Want er valt altijd meer te leren.

Groei – De ontwikkeling van onze cursisten is ons grootste belang. Daarvoor bieden wij de ideale omstandigheden. Alleen zo kunnen onze klanten groeien en kunnen wij hetzelfde doen, zodat we samen onze doelen bereiken.

Plezier – Leren en studeren zijn serieuze zaken. Maar een cursus, training of workshop volgen moet ook leuk zijn. Naast het plezier waarmee we ons werk doen betekent dit voor ons dat we je een prettige ervaring bieden. Gastvrij, persoonlijk en informeel.

Ga naar de website